Συμβουλές για να Αγοράζετε Οικονομικό & Ποιοτικό Κρασί

Πολλοί πιστεύουν πως το πραγματικά ποιοτικό κρασί είναι και ακριβό. Ευτυχώς, αυτός ο κανόνας δεν είναι απόλυτος και υπάρχουν μάλιστα εκπληκτικές εξαιρέσεις. Ακόμη κι αν δε γνωρίζεaustralia_chandon_sparkling_wines_and_still_pinot_noirτε λεπτομέρειες για την κάθε ποικιλία κρασιού, μπορείτε πάντοτε να ενημερωθείτε και να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με το κρασί και την παραγωγή του. Όσο περισσότερο ενημερώνεστε, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι πιθανότητές σας να αγοράσετε φτηνό και εξαιρετικά γευστικό κρασί. Όμως η γνώση δεν είναι το μοναδικό σας όπλο. Ας δούμε λοιπόν ορισμένα μυστικά, που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε υπέροχο κρασί χωρίς να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία!

Πώς να Κάνετε Οικονομία, Χωρίς Συμβιβασμούς στην Ποιότητα

Ένας έξυπνος τρόπος για να κάνετε οικονομία και να χαίρεστε την αγορά ποιοτικού κρασιού είναι η εύρεση τοπικών παραγωγών. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, μπορείτε να δοκιμάσετε την ακριβή γεύση του κάθε κρασιού και να δείτε ποια ποικιλία σας ταιριάζει περισσότερο. Καθώς οι τοπικοί παραγωγοί δεν έχουν σημαντικά έξοδα μεταφοράς και εμφιάλωσης του κρασιού, η τιμή τις περισσότερες φορές είναι αρκετά συμφέρουσα.

Σε περίπτωση που γνωρίζετε τις ετικέτες κρασιών που σας αρέσουν, καλό θα είναι να ενημερώνεστε συχνά για τις προσφορές των καταστημάτων από όπου προμηθεύεστε το κρασί σας. Για παράδειγμα, μια κάβα ενδέχεται να πουλά συγκεκριμένα μπουκάλια με μια γενναία έκπτωση. Αυτές οι προσφορές βεβαίως δεν κρατούν πολύ και συνεπώς πρέπει να κινηθείτε σύντομα για να αποκτήσετε το κρασί που θέλετε στην τιμή που σας συμφέρει.

Εάν εγγραφείτε σε κάποια λέσχη φίλων κρασιού, είναι δυνατόν να επωφεληθείτε από συμφέρουσες τιμές σε επιλεγμένα προϊόντα. Κατά συνέπεια, μπορείτε να αποκτήσετε ποιοτικά κρασιά σε απόλυτα οικονομικές τιμές. Ωστόσο, είναι καλό να συγκρίνετε τις τιμές της αγοράς και να λαμβάνετε υπόψη τα έξοδα εγγραφής στην εκάστοτε λέσχη κρασιού.

Μάθετε να πειραματίζεστε με νέες ετικέτες κρασιού και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους ντόπιους παραγωγούς. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος αγοράς, χωρίς να κάνετε οποιονδήποτε συμβιβασμό στην ποιότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *